Followers

Lagu Besh..


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Monday, August 31, 2009

Introduction


Name saye saufie afiq bin md senin, lelaki, umur 20 tahun skrg, em tapi klu menjelang 27 december my age goin to 21.. Saye lahir kat Johore in precise kat hospital Sultanah Aminah..tgh bandar johor bahru.. Saye mendapat pengajian awal kat tadika perpaduan di quaters penjara johor..Bapa saya seorang pegawai penjara..haha macam garang kan kerja tu tapi die seorang yang professional..kat rumah die mmg seorang bape yang baik dan bertanggungjawab. Ibu saye plak seorang suri rumah yang tidak lekang menyerikan rumah. Mak saya sangat penyanyang..mereka berdua mmg concern and cre about me so much..pertama tama nye saye nak mintak maaf kerana mencampur adukan bahase..so called bahase rojak.Hobi saya x banyak dan agak memboringkan..suke tgk movie kat cinema, suke surf internet, suke suki saje..em x de pape lg kowt..eh jap suke tgk dictionary..huhu.Selepas bertadika di johor saye g sekolah ayer molek johor..then pastu my father was transferred to kuala lumpur..after that and then i never go back to johor anymore. saya membesar di kuala lumpur..bersekolah di sekolah yang agak peliq namenyer..em x yah ckp la kat mane then tahun 2001 saye bersekolah di mlk di sekolah baru..iaitu di area umah saya sekarang gak kat padang temu melaka. pastu pindah lg kat sekolah teknik bukit piatu melaka, a semiboarding school. i study agricultural science pastu lepas amik spm kat situ saya g plak kat MMu melaka tapi x lame sbb my uncle suh saya masuk uitm. then saya masuk uitm ngan course yang saye x tau langsung pasal ape mulenyer. name course tu pun jarang dengar tapi menarik..kat uitm i mule bljr mengenal erti shbt dan bukan shbt..becz b4 this mmg saye x ade ramai kwn..my dad wants me to change to be friendly.ramai jugak kwn kat uitm tue..and i miss them so muchhhh..!! course yang saye amik kat uitm is microbiology...study pasal benda seni yang tidak boleh dilihat melalui mata kasar.em dah panjang dah saye dah meleter nie k la..huhu.

2 comments:

album

album

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP